България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Певицата RIA призовава хората да не бягат от любовта с новата си песен "INTACT"

"Решена съм да се захвана сериозно и да направи още парчета, а може би скоро и албум", заяви изпълнителката

05.04.2024 | 12:09 Редактор: Толя Стоянова

Трети самостоятелен сингъл на певицата RIA. Песента е на английски и носи името "INTACT". Музиката, текстът и аранжиментът са на изпълнителката. Парчето започва като лека балада, но преминава в рок.

"Благодаря на Национален фонд "Култура" за подкрепата, на Васил Стефанов и Стефка Николова, които направиха великолепния клип, както и на момчетата от "Спални места", и братовчед ми Виктор, които веднага се отзоваха да снимаме. Експериментирам с много неща. Песента е за любов - затова как хората трябва да имат повече смелост, да не се отказват и да не бягат от любовта. Вече има начало и като български текст. Ще видим дали ще се превърне в българска версия, или в нова песен", каза певицата RIA в студиото на "България сутрин".

Пред Bulgaria ON AIR тя призна, че ѝ е по-лесно да пише и да пее на английски, защото е била в Англия дълго време, където също е изнасяла концерти. Тя добави, че е решена да се захване сериозно и да направи още парчета, а може би скоро и албум.

"Първите реакции бяха доста положителни. Това много ме зарадва. Аз съм най-големия си критик с каквото и да се занимавам", разкри RIA.

Гледайте целия разговор във видеото.