България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Иван Радуловски с нова любовна песен - какво се крие зад "Най-красивите зелени очи"?

"Въпреки сложността на отношенията с този човек, се роди нещо красиво", призна изпълнителят

20.03.2024 | 11:58 Редактор: Толя Стоянова

Певецът Иван Радуловски ни потапя в ново музикално пътешествие. Песента отново е за любов - "Най-красивите зелени очи".

"По реална история е. Въпреки сложността на отношенията с този човек, се роди нещо красиво. Цветът няма значение, важно е очите да са усмихнати. Ровя в душата си, за да е максимално искрено. Не го правя за слава. За мен е предизвикателство, но сам си определям съдбата. Всичко, което съм преживял, дойде време да го споделя", каза Иван Радуловски в студиото на "България сутрин".

Той призна, че постоянно пише, воден от порива да разкаже личната си история.

"Виждам, че има смисъл. Напоследък по-комерсиално се случва всичко. Прекалено много пауни станаха на сцената и малко орли", добави Радуловски в ефира на Bulgaria ON AIR.

За клипа изпълнителят уточни, че не е заснет в истински затвор, а е декор, който е построил сам, като призна, че процесът е бил труден.

"Вапцаров е една от основните причини да се занимавам с музика. Той беше любим на дядо ми и често ми рецитираше негови стихотворения", сподели Радуловски. 

Певецът подготвя два албума. Финалната песен в първия ще се казва "Докато не спра да дишам" с послание, че въпреки препятствията, пред които се изправяме, всичко е наред, докато все още дишаме.

Гледайте целия разговор във видеото.