България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Инструктор от Казанлък подарява шофьорски курсове на деца в неравностойно положение

Иво Иванов: Ще се наблегне върху безопасността на движенето

05.03.2024 | 11:05 Редактор: Тодор Петров

Във връзка с наближаващите абитуриентски балове, Иво Иванов от Казанлък реши да подари безплатно шофьорски курсове на три деца в неравностойно положение. Изпитните такси и обучението ще бъдат поети изцяло от него. 

"Идеята се роди спонтанно. Видях колежка, която предложи безплатни курсове на випускници, които завършват с отличен успех. Реших да предложа курсове на други деца, които не са обвързани с оценки, а със семейно положение. Трудно ги избирам, тъй като повечето запитвания са от хора, които нямат толкова необходимост. Оповестяването им ще го изкоментирам с тях, те си имат достойнство", каза Иванов в ефира на "България сутрин".

Той вече е осъществил контакт с 3-4 деца. Разказват си историята и доказват, че наистина попадат в определените от него критерии.

"Абсолютно всичко ще поема, лично аз ще ги обучавам. Ще се наблегне върху безопасността на движенето", подчерта инструкторът пред Bulgaria ON AIR.

Признава, че самият той в годините е бил в затруднено положение. Спомня си какви жертви  е правило семейството му, за да вземе Иво Иванов шофьорска книжка.

"Човек трябва да помни откъде е тръгнал и да помага. Миналата година имахме кампания с линейки за абитуриенти, които имат двигателни проблеми. Тази година по-рано смятам да го обява, да стигне до такива хора и да се възползват", посочи още той.

"Има хейтъри, които ще кажат, че съм го обявил, но не съм го направил. По някакъв начин ще бъде обявено кои са децата", завърши Иванов.

Гледайте целия разговор във видеото. 

Ще има ли ротация на кабинета или вървим към предсрочни избори?

Няма да има ротация.
7%
Ще има.
54%
Отиваме на предсрочни избори две в едно.
39%
Общо 926 гласа


2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 месец
Как мога да се свържа с него ,немога да му открия телефон за връзка ? Сигнализирай за неуместен коментар
1
3 rate up comment rate down comment 0
Петър
преди 1 месец
Браво.Похвална инициатива. Сигнализирай за неуместен коментар