България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Родители протестират срещу възстановения директор на ДГ 151 "Леда Милева"

"Искаме час по-скоро Столична община да освободи Гошкарян от длъжност", заявиха те

19.12.2023 | 09:11 Редактор: Деси Николова

Родители на деца от столичната детска градина 151 "Леда Милева" протестират. Причината е новоназначеният директор на учебното заведение. Съдът върна на работа уволнената заради инцидент директорка Мирела Гошкарян.

"Изключително сме възмутени от нейното управление като директор. Тя изложи децата на опасна среда в детската градина. Знаете случая, в който бяха откъснати пръстчетата на дете от нашата детска градина, защото падна шкаф. Да не говорим за мухъла и нищетата, в която бяха децата. Искаме час по-скоро Столична община да освободи Гошкарян от длъжността, на която я възстанови ", заяви майка на едно от децата.

Родителите алармират, че и отношението на персонала към децата по времето когато Гошкарян е била директор, е било лошо, тъй като тя не е изисквала достатъчно от служители си.

"Обстановката не беше добра в неговата група. Децата бяха психически малтретирани. Ние с времето го видяхме. Детето започна да ни разказва за случките. Обстановката не беше никак здравословна за тях", категоричен бе бащата на едно от децата в градината.

Вижте повече във видеото.


2
1 rate up comment rate down comment 0
Майка
преди 4 месеца
"Паднал шкаф в забавачка едва не остави малко момиченце без пръсти", ПРЕДИ ТОВА БЕШЕ НАПИСАНО ? ,че шкафът е ОТКЪСНАЛ 2 ОТ ПРЪСТЧЕТАТА НА ДЕТЕТО! Вие се опитвате на напишете "по нежно " случилото се или какво ? КОГА ще се научите да пишете истината ?? И при това 2 пъти уволнявана ??! Толкоз ли е голям този КОКАЛ , ЧЕ НЕ ИСКАТЕ ДА ГО ПУСНЕТЕ ? Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 0
Колежка
преди 4 месеца
Гошкарян ли , мушкарян ли ,щом сте показали на какво сте способна, търсете друго поприще . ЩОМ СТЕ НЕЖЕЛАНА как ще се срещате всеки ден с родителите? Нямате ли чувство за комфорт ? Сигнализирай за неуместен коментар