България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Краси Аврамов разчувства с новата си песен "Пароле", разказвайки за силата на думите

"Не обичам пошлата музика", подчерта изпълнителят

29.11.2022 | 09:18 Редактор: Искра Ангелова

Певецът Красимир Аврамов с нов видеоклип. Песента "Пароле" вече се радва на успех сред почитателите.

"Тази песен я снимахме в Белград, почти в самия център на града, мястото е разположено почти на река Сава и е доста атрактивно. Преди 7 години имах два големи концерта там и успях да припозная този град като мой, страшно много ми хареса", каза Аврамов в студиото на "България сутрин".

Моделът във видеото е Велина Узунова.

"С нея обмисляхме да снимаме в Дубай, целият сценарий беше насочен натам, в пустинята, но впоследствие решихме, че в Белград е толкова красиво. Песента разказва за силата на думите, те са тези, които могат да направят един човек безкрайно щастлив и думите са тези, които могат да съсипят човек. В клипа аз се опитвам да манипулирам нейния начин на живот и да я накарам да стигнем до брак, като я изненадвам с младежки инат, но останах изненадан, когато тя ми отказа", разказа изпълнителят в ефира на Bulgaria ON AIR.

И разкри, че ще има втора част на видеото.

"В продължение на години правя експерименти със себе си, пътувайки по света и правейки големи концерти. Започнах да се лутам - дали да правя повече комерсиални песни, повече регетон, но се оказва, че това, в което се чувствам най-сигурен, е поп-операта. Не обичам пошлата музика", каза още Красимир Аврамов.

А песента "Пароле" е написана точно за 15 минути.

Гледайте целия разговор във видеото.