България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Само ти си ми в ума" - песен за летните страсти от Йордан Марков

Концертът му "Завинаги до вас" предстои на 12 декември в зала 11 на кино "Люмиер"

17.10.2022 | 09:23 Редактор: Теодора Патронова

"Само ти си ми в ума" - така се казва новата песен на певеца Йордан Марков. С танцувалното парче той изпрати лятото, а сега подготвя и голям концерт в столицата. 

"Песента се роди много спонтанно. Тя разказва в себе си за едни страсти и летни емоции, които съм убеден, че всеки е изпитвал. Жанета Осипова изигра момичето в клипа безупречно. Откакто на бял свят излезе песента и клипа се радват на доста положителни емоции. Така хората си спомнят с усмивка за летните емоции, които са преживяли", разказа певецът Йордан Марков в "България сутрин".

Той каза, че изпраща бурно лято с много участия и концерти. Според него хората имат потребност от естрадна музика, което го прави щастлив. Певецът поясни, че вече 5-6 години обикаля в страната и има голям интерес към концертите.

"Аз съм израснал с естрадна музика. Тази музика е най-близка до мен. В нея са вплетени общочовешките ценности. Разказват се неща за живота. За мен текстът на песента е изключително важен. На път е да излезе и трети мой албум през пролетта на 2023 година. Интересното е, че досега песните, които вече са направени, са повече бавни, но от тук насетне предстоят и бързите", добави Марков пред Bulgaria ON AIR.

Той съобщи, че на 12 декември предстои концертът "Завинаги до вас" в София в зала 11 на кино "Люмиер", на който ще представи някои нови песни. 

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
К0з1РОГ
преди 1 година
Ако бяхте пуснали да я чуем тая песен, нямаше да е лошо. Сигнализирай за неуместен коментар