fallback

"Луд за отвързване": Шкумбата с голям концерт в зала 1 на НДК на 27 октомври

Димитър Туджаров: Мира в себе си трябва да го намерим като не бъдем агресивни

10.10.2022 | 09:36 Автор: Теодора Патронова

На 6 октомври Димитър Туджаров – Шкумбата отпразнува своя рожден ден, но подаръкът, който ще поднесе на всички своите почитатели, ще бъде на 27 октомври с голям концерт в зала 1 на НДК. 

"Озаглавили сме с приятели този спектакъл "Луд за отвързване". Има много изненади - Данчо Колев и Теодор Тодоров, мои приятели, правят "Металика", също така звезди от българския фолклор, Орлин Павлов ще дойде. Няма да ми стигне времето да изброя всички. Но това ще го направим с много смях. Аз ще покажа в този спектакъл това, което става сега - в институтите, висшите учебни заведения, лекарските кабинети", разказа Димитър Туджаров – Шкумбата в "България сутрин".

Той си е пожелал за рождения ден това да бъде една трета от живота му. Гостът добави, че си е пожелал също така мир в нас самите.

"Трудно можем да намерим мира в света. Ако говоря за българските политици, искам моят адвокат да бъде тук. Мирът в момента е много крехък. Мира в себе си трябва да го намерим като не бъдем агресивни", изтъкна Шкумбата пред Bulgaria ON AIR. 

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от България сутрин
fallback