България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Дива и шарена: Керана - певицата, която не пее за любов, а за проблеми

"Когато пея песните си, се старая да ги изиграя, почувствам", сподели певицата

10.06.2022 | 07:50 Редактор: Жаклина Иванова

Керана е дива, шарена и щастлива. Решава да не пее за любов, защото иска да изрази себе си във всяка нота. Керана и нейният "Цех за сънища" в откровен разговор пред Христиана Стефанова - за избора да намериш смисъл и да бъдеш такъв, какъвто искаш.

"Никога не съм искала да имам банда, аз не бях основният движещ механизъм тук. Космонавтиката идва от това, че много деца искат да станат космонавти. Ние сме едни пораснали деца, които все още не са се предали и отказали от мечтите си. В момента няма сила, която да ме накара да оставя бандата си", сподели певицата Юлия Йорданова в "България сутрин".

Тя откровено призна, че ѝ е писнало от песни за любов, при положение, че има толкова много други проблеми, за които да се пее.

"Когато пея песните си, не се старая да ги пея, а да ги изиграя, почувствам. Много от песните се раждат по този начин - стоя, правя нещо и си казвам от това каква хубава песен може да стане. Едни от най-запомнящите ми се песни са тези, които съм писала най-бързо и тези, които са се раждали естествено", разказа още Керана пред Bulgaria ON AIR.

Според нея животът е шарен и е неправилно това, че много хора се опитват да го направят черно-бял.

"Всичко е шарено. В момента, в който се опиташ да му отнемеш цветовете, му отнемаш живота. Интересното при това дали си щастлив или нещастен не е нещо, което откриваш в момента, когато ти се случва. То става с натрупване. В един момент се събудих и трябваше да направя това, което всеки ден правя, и осъзнах, че не искам да ставам. Осъзнах, че ако това е животът ми, не намирам смисъл в него. Тогава реших, че трябва да направя кардинална промяна", призна още тя.

Певицата сподели, че във всяка емоция има нещо красиво и магично. И добави, че хората са комплексни същества, които изпитват богата палитра от емоции.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
3 rate up comment rate down comment 0
И.М.
преди 1 година
Много е готина! Много лъчезарна, харизматична личност! Пожелавам й много успехи, творческо вдъхновение и да продължава да вдъхновява света с присъствието си! Сигнализирай за неуместен коментар