България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Енергични и модерни - Нина Николина с акустични концерти в София и Пловдив

"Проектът е различен, тъй като обикаляме целия свят и черпим от фолклора на различните краища", сподели певицата

10.11.2021 | 09:30 Редактор: Жаклина Иванова

Ремиксът на "Сън": Певицата Нина Николина организира два акустични концерта в София и Пловдив на 12 и 13 този месец.  

"Видеото на ремикса е на режисьора Александър Моллов, с когото работихме и по предишната песен. Тази песен е на композитора Явор Русинов - с него направихме и предишната - "Тебе да вземем", която е в един по-модерен стил. Това са едни по-енергични песни", сподели Нина Николина в студиото на "България сутрин".

Тя разказа, че изцяло решението за визията на клипа е на Александър Моллов. И изрази надежда, че ще има достатъчно здрави хора, които да посетят концертите.

"Живите събития не могат да се предвидят и планират, защото ситуацията не е лесна. Вярвам, че хората имат разумно отношение към себе си. Като статистиката показва, че трябва да сме ваксинирани - нека да го направим, за да олекотим работата на болниците", каза певицата.

Нина Николина обясни за всички, които искат да присъстват на концертите, но все още нямат "зелен сертификат", че има лаборатория, която е организирана в билетния център.

"Проектът е много различен, тъй като обикаляме целия свят и черпим от фолклора на различните краища. Аз изпълнявам песни от класическия български фолклор", сподели певицата пред Bulgaria ON AIR.

Тя каза още, че страхът, насаждан от реалната пандемия, трябва да бъде преборен от самите нас.

"Трябва да настояваме да излизаме, да получаваме и "духовната храна". Докато нямаше възможност да сме сигурни, когато нямаше ваксини, и аз доста се страхувах и пазех, но вече живея по-спокойно", призна Нина Николина.

И добави, че благодарение на "зелените сертификати" всичко в Европа функционира нормално.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК