България сутрин

Всеки делник от 7:00 часа
още

С голям концерт група Б.Т.Р. представя новия си албум "Пъзел"

Той съдържа 10 песни, все още има билети за концерта

08.10.2021 | 09:39 Редактор: Елеонора Танева

Групата Б.Т.Р. представя новия си албум "Пъзел" на концерт на 13 октомври в зала1 на НДК. Бандата ще изсвири и много хитове, създадени през годините.

"Датата не е избрана случайно, това е нашият 13-и албум. Ще го изсвирим на сцената, на която ще има и много гости. Сред тях са Кирил Маричков, Иван Лечев, Камен Донев, който няма да играе, а ще пее, трио "Вива", обяви вокалът на групата Атанас Пенев в студиото на "България сутрин".

"Предстои ни среща с публиката, която ще продължи повече от два часа. Няма да се изморим на сцената, защото сме много заредени от крайния резултат на новия ни албум. Надявам се да подарим на нашите почитатели нова музика от Б.Т.Р., която да им хареса", коментира авторът на музиката Славчо Николов.

"Пъзел" е първата песен от албума, затова и той е озаглавен така. 

"Донякъде "Пъзел" е като равносметка на връзките в живота на един човек. Има липсващи парчета, които ние се опитваме да заменим с музиката, която обичаме", уточни музикантът, който е автор на 8 от текстовете на песните.

А пускането на албуми на физически носители не е демоде, категорични са от групата.

"За нас е много важно да имаме албума на физически носител, въпреки че повечето неща вече са в интернет. Имаме почитатели, които си купуват албума, въпреки че няма на какво да го слушат, но си четат книжката към него и това за тях е важно", уточни Наско.

Албумът съдържа 10 песни. Билети за концерта все още могат да се купят от касите на НДК.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК