България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Новият албум на Мариана Попова - символ на надежда и откровеност

"По време на пандемията започнахме да работим и върху спектакъла "В някой друг живот", сподели певицата

20.08.2021 | 09:57 Редактор: Жаклина Иванова

"Истина" - така е озаглавен новият албум на певицата Мариана Попова. За първи път той беше представен в Бургас заедно със Симфоничния оркестър на Държавна опера - Бургас.

"Поради няколко причини избрах това заглавие. Първо - истината не може да бъде променена, тя е такава, каквато е. Тя може да боли, да тежи, да не бъде комфортна за някого, но аз съм за нея. Тя е едно от най-важните неща в човешкия живот, заедно с честността и свободата", каза Мариана Попова в студиото на "България сутрин".

А за това как концертът е бил посрещнат от публиката, изпълнителката сподели, че преживяването е било изключително емоционално за всички.  

"Концертът е много красив, емоционален. Смея да твърдя, че е доста "висока топка". Има изключително интелигента публика, която цени това, което направихме. Добрата новина е, че напролет тръгваме на турне", обясни тя и добави, че ще посетят 10-те най-големи града в България.

Певицата отбеляза, че пандемията донякъде действа на артистите здравословно, тъй като имат достатъчно време да мислят, да творят и да преразгледат вътрешния си свят.

"Именно по време на пандемията започнахме да работим и върху спектакъла "В някой друг живот". Имахме достатъчно време да се посветим на себе си", каза още изпълнителката пред Bulgaria ON AIR.

A това, от което черпи вдъхновение, е трудният, объркан и покварен свят, в който живеем. За спектакъла "В някой друг живот", който подготвя с актьора и своя любим - Веселин Плачков, тя сподели:

Подготвяме го, репетираме го, вече е почти готов. Вече една година опитваме да излезе този спектакъл, но и той остава за пролетта. Здрава Каменова написа текста. Аз и Веселин играем себе си, историята е за нас двамата. В самия спектакъл ние трябва да изиграем други личности. В някой друг живот Хитлер щеше да е художник, Уитни Хюстън щеше да пее по сватби в България.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Адддд
преди 2 години
Туй *** албум било издало Сигнализирай за неуместен коментар