България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Рия тръгва по стъпките на своите родители с дебютния си сингъл "Нашата мечта"

Чувствам се подготвена, горе-долу знам какво ми предстои, сподели тя

10.09.2021 | 09:50 Редактор: Тодор Петров

Дъщерята на Мария и Мирослав Мутафчиеви от "Мери Бойс Бенд" - Рия, тръгва смело по пътя на родителите си. Младата певица представи дебютния си сингъл "Нашата мечта". 

"Музиката винаги е била много важна част от живота ми. От малка съм свикнала и в един момент сцената и това да творя музика се превърна в най-голямата ми мечта", сподели младата изпълнителка в студиото на "България сутрин".

Тя призна, че родителите ѝ много пъти са се опитвали да я отклонят от пътя на музиката, тъй като знаят как се случват нещата в този бранш у нас. Някак е неизбежно, не мога да избягам от себе си, изтъкна Рия.

Известната певица Тони Димитрова ѝ пожела от ефира на Bulgaria ON AIR да бъде силна, да вярва в себе си и да не се отчайва пред трудностите. 

"Ако трябва да се случи това, към което е тръгнала, то ще се случи. Казвам на тези деца: Вие изпявате света! Гласовете им са необятни като океани", категорична е Димитрова.

"Чувствам се подготвена, горе-долу знам какво ми предстои. Много добре е да се започне с пиано, тъй като развива правилния слух и пеене. Направо е задължително", смята Рия.

Тя сама пише текстовете на своите песни. Вдъхновяват я реални случки от живота. Много по-лесно ѝ е да се изразява чрез писане на текстове и музиката, стана ясно още от думите ѝ.

Репортаж на Александра Иванова.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК