България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Светлана Близнакова представя нов сингъл на Sofia Summer Fest

Светлана Близнакова и Рали Велинов в студиото на "България сутрин"

06.08.2021 | 09:41 Редактор: Тодор Петров

Усещане за море, лято и романтика – това ни носи най-новото видео на група SEVI. Вокалистката на групата Светлана Близнакова представя песента "Спомени" на сцената на Sofia Summer Fest на 16 август.

"Винаги има място за спомените. Те са нещото, което ни крепи в моменти, в които ни е трудно и имаме нужда да се хванем за нещо хубаво. Донякъде това е и смисълът на песента. Заснехме видеото на едно уникално място. Пътувахме до остров Света Анастасия, където прекарахме 3 дни в снимки и забавление, беше луд купон", разказа Светлана Близнакова в студиото на "България сутрин".

Басистът на групата - Рали Велинов, посочи пред Bulgaria ON AIR, че в групата са заредени с вяра и усещане, че рано или късно всичко ще си дойде по местата след Ковид пандемията. 

"За нас музиката не е хоби, не е за свободното време. Плановете ни са да правим все повече интересни парчета и да превземаме все по-големи сцени", каза той.

Запитан за първата му среща със Светлана, Рали Велинов отговори: Зарази ме нейното желание, нейната амбиция, нейният талант. Когато я срещнах, много бързо се преплетохме емоционално и установихме, че заедно правим нещо много приятно, което хората харесват.

"Радвам се, че тази година има все повече събития на живо и имаме контакт с феновете, липсваше ни това. Цялата група имахме нужда от много позитивни емоции", сподели Светлана Близнакова.

Двамата са категорични, че българският рок е повече от жив.

Гледайте целия разговор във видеото. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК