България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Спомен към безгрижните детски дни с песента на Venzy и Габи "С мен и с теб"

Venzy и родителите на Габи са работили по песента тайно, а на десетия ѝ рожден ден са я изненадали с демо

09.07.2021 | 09:35 Редактор: Жаклина Иванова

"С мен и с теб" е новият хит на музиканта и продуцента Venzy и талантливата певица Габриела Иванова. Песента ни връща в най-безгрижните ни детски дни и ни напомня какво е да си малък отново.

"Идеята за песента се роди с едно огромно желание както на мен, така и на родителите на Габи. Една обща приятелка ни свърза, тъй като разбрахме, че Габи иска авторска песен, а аз искам да продуцирам детска музика - малко да освежим репертоара на детските песни", сподели музикантът Венцислав Роланд в студиото на "България сутрин".

Младата певица каза, че обича да пее всичко, както и че за нея ще бъде предизвикателство да пее рок, тъй като до този момент не е опитвала.

Продуцентът разказа, че заедно с родителите на Габи са работили по песента тайно, а на десетия ѝ рожден ден са я изненадали с демо.

"От 3-4 годишна се изявявам на сцената. Първата ми изява беше в зала на НДК с много известни изпълнители", сподели Габи.

Venzy обясни, че е трудно да се пише музика за деца.

"Исках да успея да балансирам модерен звук - всичко да звучи като 2021 година и в същото време да успеем да запазим тънките послания на творчеството ми. Най-трудното беше така да измисля текста, че когато излезе от устата на дете, да звучи детски", каза още той пред Bulgaria ON AIR.

Изпълнителите разкриха, че искат да продължат тази творческа линия и да създават модерна готина детска музика.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК