България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Карти, бутилка, истина" - спектакълът "Нашите жени", синтезиран в три думи

Главните действащи лица Деян Ангелов и Константин Икономов говорят в "България сутрин"

28.06.2021 | 09:40 Редактор: Жаклина Иванова

Спектакълът "Нашите жени" направи своята премиера вчера в Театър 199 "Валентин Стойчев". От 25 години трима приятели се събират да играят карти, да споделят радости и грижи и да се оплакват от жените си.

"На премиерата беше готино, забавно. Темата с жените е неизчерпаема бездна, в която може да се дълбае", каза актьорът Деян Ангелов в "България сутрин".

Публиката е била предимно от жени, които са имали желание да надникнат в мъжкия свят.

Относно работата с режисьора Атанас Атанасов, той добави, че резултатът след нея е бил добър и удовлетворяващ.

"Много ме тормозеше. Но съм му благодарен, защото резултатът беше добър и в крайна сметка беше налице снощи", каза още Ангелов.

"Карти, бутилка, истина"- това е спектакълът, синтезиран в три думи, категорични са главните действащи лица в постановката.

Относно присъединяването на Георги Спасов към състава, актьорът Константин Икономов сподели за Bulgaria ON AIR, че за първи път не е усетил, че са изминали 40 репетиции.

"Жоро съм го гледал в спектакли. Винаги съм искал да работя с него, а Наско сега ни събра. Той е изключителен актьор и има много какво да се краде от него", категоричен е Ангелов.

Икономов пък сподели, че не е очаквал толкова буйни реакции на премиерата на спектакъла. Основната тема на постановката е тази за приятелството и това как жените могат да влияят индиректно.

И двамата актьори са на едно мнение - жените обезателно трябва да присъстват в мъжкия свят.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК