България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Не се предавам" на Expose - музикална ваксина в трудните времена

Цветелина Маринова и Светослав Владимиров подготвят нов албум

11.01.2021 | 09:48 Редактор: Тодор Петров

Група Expose представи песента "Не се предавам", носеща послание за силата, необходима ни по време на пандемията. Във видеото дуетът събира куп звезди от различни сфери, за да мобилизират обща енергия в трудните времена.

Цветелина Маринова и Светослав Владимиров споделиха в студиото на "България сутрин", че не са получили нито един отказ от поканените от тях за участие във видеото.

"Няма как да няма надежда, особено в изкуството. Трябва да има много любов и надежда, а ние изразяваме силните си емоции чрез музиката. Много е гадно да нямаш възможност да правиш изкуство. Благодарение на Национален фонд "Култура" реализирахме тази песен", сподели Цветелина.

Тя подчерта, че нямаме право да се изгубим и да оставим душите ни да страдат. Според Цвети цялата пандемия ще промени развитието на изкуството и всичко, а въпросът е дали ще можем да продължиш по различния начин. Тя смята, че промяната ще бъде за добро, тъй като хората ще бъдат жадни за изкуство.

"Това парче и този видеоклип беше една голяма борба, наистина сбъднахме мечта. Когато човек се бори, пада и става, тогава разбира, че има смисъл. Музиката е вдъхновение, което те изправя и ти показва накъде е пътят", каза Светльо от Expose пред Bulgaria ON AIR.

Много хора ни пишат, че вдъхновяваме и се вижда, че сме си оставили душата. Припознават се хората, отбеляза той.

Двамата работят по нов албум, за който обещават да е грандиозен и категорично държат да го представят на живо с впечатляващо шоу.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК