България сутрин

Всеки делник от 7:00 часа
още

Музикален "Пожар" от Прея в дните на изолация

Певицата разказа за новата песен и домашната карантина

24.11.2020 | 09:28 Редактор: Тодор Петров

С последната си песен - "Пожар", изпълнителката Прея повишава градусите. Ден след снимките на парчето тя разбира, че е заразена с коронавирус.

"Изчаках малко вкъщи преди да се тествам. На 15 ноември си направих тест, около 10 дни са минали. Нямам никакви проблеми да си стоя вкъщи две седмици. Дори ми се струва, че е минало по-малко време", сподели певицата в "България сутрин".

"Ако зависеше от мен, песента щеше да излезе по-рано, но 2020 г. се позаигра с нашите планове. Бяхме планували "Пожар" да излезе през август, но установихме, че няма да може да направим това, което виждате в момента. Пуснахме "Не сега" - другото парче, което беше "направи си сам" продукция, снимано е с телефона ми", каза още Прея. 

Тя съобщи пред Bulgaria ON AIR, че в момента има подготвени още песни. А смелата и сексапилна Прея е успяла да излезе наяве, след като се е притеснявала да го направи по-рано.

"Можеш да си уверен човек и пак да имаш своите леки моменти на съмнение. В клипа Жоро реши да оставим един емоционален момент, в който си мислех, че не съм способна да извърша тези действия, които се изискват от мен. Той се опитваше да ме режисира супер спокойно и приятно. Латексовият костюм се получи най-секси и най-уверен", посочи още изпълнителката.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК