България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Live шоу на Tialoto.bg разкрива света на модата, красотата и стила

Главният редактор на сайта Криси Табачка разкри за какво ще се говори по време на събитието

03.11.2020 | 10:11 Редактор: Ивет Арабова

Светът на модата, красотата и стила е място, където дамите често търсят спасение от еднообразието, а сега той влиза и в домовете ни. Всички вече гледаме с нетърпение към 2021 година и точно на нея е посветено първото live шоу, което ще ви подари най-предпочитаният сайт за здраве и красота Tialoto.bg.

Кои са тенденциите през новата година - това ще разкрият специалисти в грима, косата, модата и естетичната медицина. 

"Утре сме подготвили голямо пътешествие в много актуални теми. Ще започнем с мода, ще говорим за тенденциите през 2021 г. и за актуалните неща до края на тази година. Хубаво е да изпратим годината подобаващо", каза главният редактор на Tialoto.bg и водещ на пилотното издание - Криси Табачка в "България сутрин".

Тя смята, че в такива времена сме се научили да виждаме малките радости и за дамите това да изглеждат добре остава на дневен ред.

"Ще говорим много и за красота, ще имаме дерматолог, който ще разкаже за иновациите в грижата. Ще говорим за перфектната усмивка и как да я постигнем. Поканили сме страхотни специалисти", сподели Криси Табачка в ефира на Bulgaria ON AIR.

На сайта на събитието има и форма за регистрация, а всички регистрирали се ще могат да задават въпроси на специалистите и да участват в томбола с награди. Събитието ще се излъчи утре от 14:15 часа на сайта Tialoto.bg и във Facebook страницата на медията.

Вижте целия разговор във видеото.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК