България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Стоян Вълков с нова песен и поуки, извлечени от последователите

Чета негативните коментари, които са адекватни, водя си бележки, сподели той

07.07.2020 | 10:15 Редактор: Александра Иванова

Певецът и инфлуенсър Стоян Вълков се появи в публичното пространство с новата си песен "Милиони". Случайност или той е гледан, четен и следен в You Tube милиони пъти. Творецът сподели в "България сутрин", че отговорността след повечето гледания расте.

"Това са просто едни цифри, които днес ги има, утре ги няма. Правил съм различни проекти с най-различна гледаемост. В началото се опитвах да отговоря на очакванията, но това няма как да стане. Чета негативните коментари, които са адекватни и критични, и си водя бележки", каза Стоян пред Bulgaria ON AIR.

Той отбеляза, че слага субтитри на видеата си, за да достигат и до хората с увреден слух. Освен популярност обаче, гледанията в интернет носят и доходи на влогърите. 

"В последните 2-3 години е възможно да правиш бизнес в интернет. Рекламодателите искат да се включват в нашите проекти", обясни Стоян.

Певецът снима и мотивиращи видеа. Той се вдъхновява от историите на световноизвестни личности и ги пресъздава във видеа. 

"Попаднах на един статус с кратко описание на историята на Силвестър Сталоун. Казах си, че трябва да го гледат повече хора и така направих първото си подобно видео. Стана голям бум", разказа Вълков.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК