България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Ndoe представи "Тялото": Обичам да правя неща, които не са правени

Изпълнителят засне новото си видео на Хотнишкия водопад

30.06.2020 | 09:45 Редактор: Тодор Петров

Изпълнителят Ndoe представи в "България сутрин" новата си песен "Тялото" - парче в ритъма на Карибите. Песента е част от новия албум, който той подготвя.

"Хотнишкият водопад е прекрасно място. Успяхме да го направим така да изглежда, че все едно не е снимано в България. Опитахме да направим нещо красиво. То е като райско кътче, намира се на около 15 км от Търново", разказа Георги Касабов - Ndoe в студиото на "България сутрин".

Той е категоричен, че не иска да замълчи, когато има хубави идеи за обяснения в любов и възхвала на женското тяло.

"Клипът изглежда толкова добре заради режисурата и операторското майсторство на хората, които го снимаха. Тишо Златев - запомнете това име. Брилянтна работа в екип с Ангел Юруков. Двамата направиха тази красота, безмълвен съм и смятам занапред да работя само с тях", разказа Георги Касабов пред Bulgaria ON AIR.

Текстът на песента "Тялото" хрумва на Ndoe, докато шофира по пътищата у нас и слуша афромузика.

"Обичам да правя неща, които не са правени. Стори ми се ценно да го кажа и да го изпея. Искам музиката ми да остава във времето, да не остава еднодневка", откровен е изпълнителят.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


1
0 rate up comment rate down comment 0
Един Фен
преди 3 години
Само виждам една не толкова голяма грешка но сте изписали името му ENDOE вместо NDOE - п.с. уважавайте името Сигнализирай за неуместен коментар