Незавършеният D3МО в рими и звуци

За емигрантския живот и пътя към музиката - говори изпълнителят на "Бели нощи'' и "Наливай ми"

25.06.2020 | 09:15 Редактор: Тодор Петров

Димитър Димитров описва себе си като една незавършена песен. Затова и артистичният му псевдоним е #Д3МО. Митко казва, че тепърва започва да пише своето парче, което иска да е част от по-голям пъзел. Желае в песните му емигрантите, и не само, да откриват лек за душата. 

"В началото тръгнах да пиша поеми – нормалните пубертетски неща. Дойде един момент, в който започнах тези поеми да ги слагам върху музика и видях, че ми се получава," разказва изпълнителят в рубриката на Петя Кертикова - #Завърналитесе

Живял в Сейнт Луис, щата Мисури, в продължение на 13 години, самоукият артист решава да си дойде у дома, където да продължи да твори. А до решението да се прибере стига една нощ.

"Писна ми от всичко, не ми правеше логика да бачкам здраво, а да не мога да спестя и един лев и да нямам удовлетворение. И тогава една вечер седнах, пуснах си малко музичка, сипах си едно уиски и още тогава пуснах първия ми проект (бел. ред. "Алкохол") под името Митко Димитров, много добре се отрази," споделя още Митко.

Именно парчето "Алкохол", в чието начало говори гласът на носталгията, дава увереност на младия артист, че има място и за него на българската музикална сцена. Писал е текстове и е правил музика за американски рапъри. Казва, че днес нещата му се получават и в България. Доказателство за това са превърналите се в хитове две парчета в колаборация с #БилиХлапето - #Белинощи и #Наливайми.

Повече за историята и житейския път на D3MO - гледайте във видеото. 

Гледайте всички епизоди на "Завърналите се с Петя Кертикова" ТУК

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Вече всеки може да се изявява, това не е лошо. Така или иначе само качествените неща ще останат във времето. Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Те в Мисури май има доста черни. Изплашил се е човекът от обстановката там. Сигнализирай за неуместен коментар