България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Алекс и Влади напълно преобразени в новoто им видео "Нямаш право"

Парчето бързо се издига към първото място

08.06.2020 | 09:55 Редактор: Искра Ангелова

Чаровните близначки Алекс и Влади отново изненадаха феновете си. В новата им песен "Нямаш право" двете са напълно преобразени, а визията им предизвика много положителни коментари и парчето бързо се издига към първото място.

"Песента е вдъхновена от всички хора, които по някакъв начин се чувстват по-наранени, недостъпни. Имахме много време да мислим за нова музика. Влади даде много яки идеи", сподели Алекс в ефира на "България сутрин".

Във видеото участва и приятелят на Алекс. По време на сцените той получава травма в капачката на коляното, но и това не го спира да продължи снимките.

"Музиката ни помага във всяка една трудност. Тази ситуация ни повлия позитивно. В тази песен има много позитивна енергия, има много сила. Много хора ни писаха, че са се заредили с положителна енергия с нея", допълни Влади за зрителите на Bulgaria ON AIR.

С първия си албум близначките раздадоха и маски на феновете си. "Решихме да помогнем, защото тогава имаше липса на маски", отбеляза Влади.

Песента "Нямаш право" е втори трак от албума, който ще е втори за момичетата.

"Новият албум се казва 100%. За нас е голямо предизвикателство да създадеш нов албум, защото ти трябва да надградиш, трябва да се предизвикаш, за да бъдеш различен. Ще бъдат 7 песни. Вече имаме и готови парчета", обясниха те.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 3 години
Яко парче! Браво на момичетата! Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 3 години
Много са сладки и двете и много талантливи. Сигнализирай за неуместен коментар