България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

SLNG вдъхват надежда на феновете си с песента "#Филм"

Вокалистът на групата Влади Михайлов играе и на сцената на Софийската опера

19.05.2020 | 10:20 Редактор: Ивет Арабова

Група SLNG пусна нова песен, която носи името "#Филм". Видеото към нея съчетава кадри от онлайн концерт на музикантите, а текстът на парчето е меланхоличен и вглъбен.

"Песента е написана по-рано, но клипа направихме с кадри от един онлайн концерт. Получи се много добре и беше в момент, в който всички бяха стресирани. Решихме, че трябва да покажем, че артистите са на линия и се интересуват, а и да дадем надежда", каза за "България сутрин" вокалистът на група SLNG Влади Михайлов и призна, че най-много им липсва контактът с публиката.

"Днес има среща в Софийската опера, на която ще се решава кои представления ще се играят през лятото. Надявам се да се върнем с "Клетниците", "Mamma Mia", "Фантомът на операта", сподели музикантът, който играе на сцената на Софийската опера и балет.

"Аlone Out There" e новата песен, коятo Влади записа с група Rewind. Moтото на парчето е "Ние сме нищо без тези, които обичаме".

"Представих си, че в една такава ситуация би боляло умножено по много да си далеч от близките си. Пишат ни коментари, много харесват песента, явно много хора се припознаха", сподели Михайлов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК