България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

D2 с виртуален концерт, Митко Кърнев обеща първокласно шоу

Не спираме да творим, не пускаме китарите, посочи музикантът

20.03.2020 | 10:30 Редактор: Тодор Петров

За да не намразите живота, заключени между 4 стени, е добре да го разнообразявате с достъпни и приятни занимания като четене на книги, гледане на филми и слушане на музика. Шоуто продължава с нов адрес - онлайн. D2 ще открият виртуалната сцена тази вечер с безплатен концерт.

"Преди тази ситуация бяхме на акустично турне, което беше преполовено. Дойде предложение. Локацията е студиото на Joker Media, огромна сцена, шоуто ще бъда първа класа. Обявили сме го безплатно, най-важното е да изкараме хубава вечер", сподели за Bulgaria ON AIR музикантът Димитър Кърнев, който е един от основателите на D2. 

"Не чакам вирус, за да творя, за мен няма промяна. Не сме спирали да творим и да правим нови песни. Имаме страхотно ново студио, не пускаме китарите така или иначе", каза той в ефира на "България сутрин"

Според Кърнев тази ситуация ще даде тласък за по-големи промени в музикалната индустрия. Музикантът все пак подчерта, че нищо не може да замени живия контакт и се надява всичко да се възроди.

Вижте повече във видеото.

В момент като този социалната изолация се явява изключително важен фактор, който е ключов за превенцията на обществото. Bulgaria ON AIR апелира всички, които имат възможност - бъдете #ОтговорниВкъщи.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК