България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Без никакви корекции: Българка е сред най-красивите в света

Кристиана Рангелова пребори огромна конкуренция на първи по рода си конкурс

21.02.2020 | 10:50 Редактор: Тодор Петров

Кристиана Рангелова спечели престижното трето място в единствения по рода си конкурс за естествена красота - "Мис Нация". Конкурсът тръгва от Унгария и тази година за първи път се провежда на международно ниво. 

"Внесохме свежест с нещо различно, защото всички се пренаситихме от корекции и иновации. Хубаво е да докажем, че България може да се прослави на едно такова ниво. Русия е на четвърто място и е след нас. Организацията около моето явяване беше изключително силна. Преборих конкуренцията със старание през цялото време, за всичко си имах концепция", сподели красавицата пред Bulgaria ON AIR.

Кристиана разказа, че е стигнала до конкурса в Дубай чрез социалните мрежи. Организаторите са се свързали с нея в профила ѝ в Instagram и са я поканили да представя България. Поканена е за участие в още един международен конкурс, на който ще представи страната ни.

"Корекции се правят по цял свят, дори по международни конкурси като "Мис Свят". Това не значи, че естествената красота не трябва да се цени високо. Тя е дар Божи. България отдавна не е стигала толкова напред. За мен това е изключително голяма гордост. Слогънът на конкурса беше "Остани себе си", изцяло се придържахме към това", каза още младото момиче.

В студиото на "България сутрин" тя подчерта, че остава себе си, отстоявайки позициите си и вътрешното си Аз. По думите ѝ повечето хора вече не са себе си, а да бъдеш себе си е свързано с вътрешен страх дали ще бъдеш одобрен от обществото.

"За една красива жена винаги е необходимост да се доказва. Да докаже, че не е само красива, но и умна, че има други качества посочи", отбеляза Кристиана, която завършва "Право".

"Кандидатствайки с български и история, които ми бяха любимите предмети, бях приета "Право". И за момент не съжалявам, че съм избрала тази специалност, уча много сериозно. След като завърша "Право", решила съм - ще завърша магистратура "Журналистика", разкри третата в конкурса "Мис Нация".

"Явявала съм се преди 5 години на "Мис България", след това и преди това не съм се явявала на други конкурси. Тайната на естествената красота е да бъдеш естествен и да бъдеш себе си", завърши Кристиана.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК