България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Интензивни тренировки кипят 4 дни преди бойното шоу SENSHI 5

Треньорът на звездите Марио Кирилов заяви, че е сигурен в своите състезатели

18.02.2020 | 10:06 Редактор: Ивет Арабова

Някои от най-добрите бойци след 4 дни ще се качат на ринга на SENSHI. Треньорът на звездите Марио Кирилов добре знае как да извлече максимума от своите състезатели, защото самият той е двукратен европейски шампион по муай тай за професионалисти.

"Наясно съм с арсенала от техники на противника ми, имаме стратегия, тренирам двуразово, всичко върви по план. Имам 2-3 кг отгоре, но това не е нещо особено", каза в ефира на "България сутрин" двукратният световен шампион Християн Корунчев, който година след дебюта в спортната верига се завръща за участие във Варна. 

Той сподели, че винаги излиза за победа и не се страхува от опонента си.

Световният ни медалист по муай тай и карате киокушин Николай Йоргов пък се изправя срещу иранец.

"Сериозен противник е, трябва да се отнеса отговорно към битката. Той предпочита близкия начин на игра, ще се опита да се добере близко до мен, но аз ще опитам да нанасям атакуващи техники", разкри Йоргов.

"Тактически и физически са готови момчетата. Всеки има индивидуален начин, по който сваля килограми, последната седмица се намалява количеството, както и водата. Момчетата се отнасят много сериозно през цялата година", каза пред репортер на Bulgaria ON AIR треньорът им Марио Кирилов.

Toй определи съперниците на Йоргов и Корунчев като сериозни, но заяви, че е сигурен в своите състезатели.

Вижте повече във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК