България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

SENSHI се завръща с ново зрелищно шоу във Варна

Дебют за Албена Ситнилска, пето участие за Николай Йоргов

11.02.2020 | 09:55 Редактор: Тодор Петров

Най-добрите български бойци и шампиони от далечни страни се събират във Варна за доказаното зрелище SENSHI. Петата бойна гала вечер започва на 22 февруари. 

Ще се проведат 9 битки от най-високо качество. Дебют на ринга на SENSHI ще направи многократната шампионка по таекуондо и кикбокс Албена Ситнилска, която ще се изправи срещу украинска състезателка.

"Получих предложение, нямаше как да откажа, това си е сериозна верига. Проучих съперничката, подготвям се сериозно", каза пред Bulgaria ON AIR Ситнилска, която в момента сваля от своето тегло чрез повече кардио тренировки, сауна и специални режими. 

Пето участие на SENSHI ще запише киокушин и муай тай шампионът Николай Йоргов. Негов съпернк ще бъде азиатският шампион.

"Подхождам сериозно и отговорно. Спокоен съм, нямам притеснения. Смятам да прoуча техниките, които използва съперникът ми и ще си изградя стратегия, по която да работя в двубоя. Важно е преди такава битка човек да е спокоен и уравновесен", сподели той в студиото на "България сутрин".

А Албена Ситнилска подчерта, че трябва да си доза инат, за да може да се справиш с трудностите. Да останеш след някоя трудност, да си наложиш да продължиш. 

"Насочваш се към тренировките и гледаш да не мислиш толкова за предстоящия двубой", отбеляза тя.

"Казвам на себе си, че утре ще съм по-добър от днес и ако днес денят ми е бил лош, утре ще бъде добър. Необходимо е да пазиш постоянно енергията, не може да я разпиляваш", добави Николай Йоргов.

По думите му българските бойци комуникират свободно и приятелски дори със звездите в бойните спортове като Петер Артс, допитват се до тях и търсят съветите им.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК