Двубой между украинска шампионка по киокушин и българка №1 в кикбокс и таекуондо открива SENSHI

Украинката Анна Издебска и Албена Ситнилска ще се бият по правилата KWU Full Contact

04.02.2020 | 16:53 Редактор: Искра Ангелова
Двубой между украинска шампионка по киокушин и българка №1 в кикбокс и таекуондо открива SENSHI

SENSHI отново залага на силен откриващ дамски двубой за предстоящата си галавечер. На 22 февруари в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта във Варна украинската световна вицешампионка по карате киокушин Анна Издебска ще се изправи срещу многократната таекуондо и кикбокс шампионка Албена Ситнилска.

Сблъсъкът ще бъде дебютен и за двете на арената на SENSHI и ще се проведе по правилата KWU Full Contact. 

Издебска е вицесветовна шампионка по карате киокушин от първенството на KWU през 2017 година, а през миналата година завоюва и бронз. Носител е и на европейската титла по карате киокушин от WKB (2017 г.).

Двубоят на елитния SENSHI ринг ще е първото бойно предизвикателство за Ситнилска през тази година и първо участие в бойната верига. Със сигурност състезателката на столичния клуб „Армеец“ ще бъде заредена с хъс и ще се опита да увеличи с още една поредна победа актива си. 

В края на миналата година родната ни състезателка бе обявена за най-добър спортист при жените от Националната асоциация на бойните спортове в България. През 2019 г. Ситнилска грабна световна титла  в таекуондо ITF и световната титла на по кикбокс на WAKO, с което стана трикратна световна шампионка по таекуондо и двукратна по кикбокс. 

Сблъсъкът между Анна Издебска и Албена Ситнилска е една от деветте екшън битки, които ще зарадват публиката на петото издание на SENSHI. Луксозната бойна гала ще предложи сблъсъци в стиловете KWU SENSHI, KWU Full Contact, WAKO PRO K-1 и WAKO PRO Low Kick. 

Специално за очакваното зрелище в България ще пристигнат световни звезди в бойните изкуства. Този път сред почетните гости са три холандски кикбокс величия – четирикратните шампиони на К-1 Ернесто Хуст и Семи Шилт, както и трикратният първенец на К-1 Петер Артс. Към тях ще се присъедини и генералният секретар на най-голямата киокушин организация KWU (б.р. – Световният киокушин съюз) Шихан Александър Пичкунов, който има финал на световните серии Гран При по К-1 през 2007 и 2008 година. Специалните гости ще влязат и в една важна роля по време на SENSHI – те ще бъдат рефери на някои от битките.

Билетите за SENSHI 5 вече са в продажба (може да ги закупите от ТУК) и са с цени 10 и 20 лева. 

Цялата бойна карта може да видите на уебсайта на SENSHI - https://senshi.com, както и в социалните мрежи на веригата https://www.facebook.com/senshigala/ и https://www.instagram.com/senshi.gala/ 

SENSHI 5 се провежда със специалното съдействие на А1, Централна Кооперативна Банка, ЗАД "Армеец", "България Ер", "М Кар София" и Bang&Olufsen.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК