България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Прея, Белослава и Керана с коледен концерт за феновете си

Обединяващото между тях била топлината в гласовете

19.12.2019 | 10:55 Редактор: Ивет Арабова

Въоръжени със зимни пуловери и коледно настроение, три действени жени се събират за концерт в столичен клуб, за да закрият подобаващо годината. Прея, Белослава и Керана ще зарадват феновете си на събитието, което ще се проведе в петък.

"От доста време мислихме за формат, който влючва Белослава, мен и още някого. Ние сме много различни, но в същото време имаме нещо общо - топлината в гласовете", каза певицата Прея в студиото на "България сутрин".

Белослава категорично заяви, че е много важно да се подава ръка на по-младите.

"В музикалните среди много се обичаме. Ние сме съмишленици. Стилово с Прея доста си приличаме като музика и се допълваме", сподели Белослава. 

Според Прея трябва да има баланс между това да не се влияеш от другите и това да знаеш какво се случва около теб.

"Работя по пети албум. Хвърлили сме ръкавица, че догодина с Прея ще подготвим заедно нещо, това се пече отдавна. Страхотно е, когато сцената е обща", разкри Белослава в ефира на Bulgaria ON AIR

Тя обеща, че ще изпълни и своя коледна песен на сцената, която е кавър, но сподели, че не обича коледни песни, които са на български.

"Ще изслушаме новия ми албум на концерта плюс всичко любимо, което се е случило преди него. Зарадвах се на наградата "Жена на годината". Признавам си, че тази година ми беше много щастлива", каза още Прея.

Вижте целия разговор с Прея и Белослава във видеото!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК