България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Нешка Робева представя "Шоу без име, но с кауза"

Талантливи спортисти, певци и танцьори отново в един спектакъл

28.11.2019 | 10:37 Редактор: Василена Василева

Нешка Робева отново събира голяма група от талантливи спортисти, певци и танцьори в един спектакъл. Той е озаглавен "Шоу без име, но с кауза" и се провежда в 10 български града.

"Два от спектаклите ни вече минаха - в Благоевград и Русе. Предстоят Велико Търново, Шумен, Варна, Бургас, Ботевград, София, Пловдив и Стара Загора", каза в студиото на "България сутрин" Нешка Робева.

Специално участие ще вземе Хор "Нуша" с диригент Нели Андреева, Димитър и Христо, Петя Панева, Магдалена Янева и Стефан Николов.

Във Варна пък публиката ще може да се наслади и на невероятните изпълнения на местните клубове и отбори СКХГ "Чар", СКХГ "Грация", СКХГ "Силвия", Фолклорен танцов ансамбъл "Българче" към ОДК Варна, Фолклорен ансамбъл "Варненче", Мажоретен състав и духов оркестър към ОУ "Никола Вапцаров", Акробатичен клуб, и др.

"Всички средства, събрани от спектаклите, ще бъдат разпределени между участващите клубове и формации. Защото всеки талант има нужда от подкрепа. Ще има и кутия за дарения за малката Йордана, която се нуждае от помощ", сподели още Робева.

Харесайте страница ни във Facebook ТУК