България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Сладката тръпка да си част от "Клуб на пътешественика"

Пространство за пътуване, споделяне и приятелства

26.11.2019 | 11:54 Редактор: Кристина Крумова

За сладката тръпка от подготовката на новото пътуване и дейността на "Клуб на пътешественика" разказаха в студиото на "България сутрин" Цветана Янева и Огнян Соколов.

Клубът на пътешественика е създаден от служителите на компанията "Луфтханза", като концепцията се разделя в две направления - обмен на информация за пътувания и командировки, и осъществяване на самите пътувания. 

"Това е едно пространство, в което освен че пътуваме, мечтаем заедно, създаваме приятелства, споделяме и усещаме истинския аромат на щастието", сподели Цветана Янева пред Bulgaria ON AIR.

Командировките траят от няколко седмици до 6 месеца. А сред дестинациите са Манила, Пуерто Рико, Будапеща, Малта, Германия и др. Срещите са два вида - за обмен на информация и срещи за планиране на самото пътуване.

"В една компания с размерите на "Луфтханза", където сме около 1200 души само в България, определено помага да има различни инициативи и "Клуб на пътешественика" определено помага за това да се сближаваме и да работим по-добре в синхрон", смята Огнян Соколов.  

И допълни, че да се загубиш на някое място носи най-голямото щастие на света.

Вижте целия разговор във видеото

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК