България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Калоян Паргов: Промяната става с манталитет

След резултата от 2015 година навсякъде играем максимално мобилизирано, обясни той

10.10.2019 | 09:10 Редактор: Юлия Христова

Предизборната кампания навлиза в решителна фаза, виждаме, че тези избори са доста оспорвани, най-важното е да се запази добрият тон, каза в студиото на "България сутрин" Калоян Паргов от БСП.  

По думите му не е само важно Мая Манолова да стане кмет на София но и мнозинството, което ще застане зад нея. Реалната социология пък била направена на Евроизборите - 15 хил. гласа разлика с ГЕРБ.

Според Паргов за БСП София е трудна територия вече 30 г., това което се наблюдавало сега било част от плана за промяна на управление на столицата.

"Фандъкова каквото можа направи, хората отчитат какво е свършено - проблемите и грешките. Вчера общината загуби дело за 1.7 млн. лв - ето за такава нужда от промяна говоря. Относно проблемите с пътната настилка - 30 г. общината за едни е майка, за други - мащеха", коментира той.

Листата на БСП е доста подмладена, както за София, така и за цялата страна. Местната власт не била само политиканстване - промяната ставала с манталитет, стана ясно от думите му.

"След резултата от 2015 година навсякъде играем максимално мобилизирано, младежите на БСП участват най-активно. Целта е максимално добро представяне на изборите, за София конкретно амбицията ни е много голяма. Дълголетието в политиката зависи от това какви концепции защитаваш", заяви събеседникът за Bulgaria ON AIR. 

Той подчерта също, че Топлофикация-София е на ръба, ако нещо се случело с нея, ще има срив в енергетиката.  

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК