България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Какво вещаят номерата на партиите за предстоящия местен вот?

Нумерологът Ели Маринова тълкува числата пред Bulgaria ON AIR

27.09.2019 | 10:05 Редактор: Тодор Петров

ЦИК изтегли номерата на партиите и коалициите за явяването им на местния вот. 66 са регистрираните партии и коалиции за изборите. На ГЕРБ се падна номер 43, а огледално на техния номер изтеглиха ВМРО - 34. НФСБ ще участват под номер 8.

ДПС изтегли 55 номер. След тях се подредиха от БСП с номер 56. "Демократична България" ще участва във вота с номер 66. А номер 4 се падна на "Атака".

Нумерологът Ели Маринова обясни пред камерата на Bulgaria ON AIR каква е символиката на номерата на партиите и какво може да очакват от изборите.

"ГЕРБ са силни, а бюлетината ги подкрепя. Четворката е ред и дисциплина, съобразяване с правилата. 4 и 3 е 7 - седмицата е умение за изграждане на стратегии и изненади от всякакъв вид. Накланя към успешна изборна кампания", посочи тя и коментира номер 56 за БСП.

Петицата е желание за реформи и нови начинания. Шестицата е отзад, което означава, че може понякога да натрапват собствените си виждания. 5 и 6 е 11, а 11 е идеализъм, но може да има и хаотизъм. Числата на бюлетината отговарят по-скоро за Мая Манолова, а не за лидера на партията.

Според нея числото 55 е проблем за ДПС, защото двете петици са вятъра на промяната. Дават пълна десетка - ново начало на високо ниво. Двете петици основно са въздух - повърхностност и нестабилност.  Трудни избори за тях, но на места ще имат подкрепа, стана ясно от думите на Маринова.

Нумерологът коментира също номер 34 ВМРО и номер 8 за НФСБ:

Тройката е отпред, което не е добре - първо си щракаме с пръсти, после работим. 3 и 4 е седмица - също е експертен труд и професионализъм. Има опасност да бъдат атакувани с компромати. Осмицата е голямата земя, голямата сила. Силата е неутрална, зависи как се ползва. Когато има коалиция и има осмица, не е добре. 

За номер 4 на "Атака" Маринова предупреди да внимават с агресията. По думите ѝ, ако не си позволят нелицеприятни и нападателни изказвания, имат шанс да дръпнат напред, защото Сидеров също бил с хубава четворка. 

66 е номерът на "Демократична България", а според нумеролога 66 е земя и иска стабилност и сигурност. Те са обединени от едни желания и цели, но всеки търси да постигне целите си по своите методи. Шестицата иска хармония и ред, а изборите са твърде агресивна среда, обясни Маринова.

И подчерта, че изборният 27 октомври е ден за взимане на важни решения и предприемане на важни действия. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК