България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

По-красив, по-удобен и полезен - tialoto.bg с нова визия

Българката е страшно модерна, посочи главният редактор Криси Табачка

30.08.2019 | 11:30 Редактор: Тодор Петров

След сайта на телевизия Bulgaria ON AIR, друг сайт на Investor Media Group също се похвали с модерен редизайн. Това е tialoto.bg, а главният редактор Криси Табачка гостува в "България сутрин", за да разкаже за всички новости.

"Това е проект, в който вложихме много усилия с колегите от Investor Media Group. Този редизайн е значима и голяма крачка в нашето развитие. В продължение на 10 години tialoto.bg е сред най-добрите в сегмента на женски лайфстайл сайтове", посочи тя.

Сайтът вече залага на много по-красива визия и е доста по-удобен за потребителите. Редакторите в сайта поставят акцент върху висшата мода, модните тенденции, новостите в красотата, здравословния начин на живот.

"Съвременната жена е изключително интелигентна, много е критична и прави информиран избор, което за нас е много важно. Тя е реалист и иска да види реалната страна на нещата", каза още Табачка пред Bulgaria ON AIR.

Според нея, благодарение на дигиталната среда, в която живеем, жените са в крак с модата, защото могат да секунди да проверят последните тенденции в цял свят. 

"Не е истина, че българката не е модерна. Българката е страшно модерна, много се грижи за себе си", подчерта главният редактор на tialoto.bg.

Вижте повече във видеото!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК