България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

S.A.R.S обещават грандиозно парти за концерта си в София

Обичаме да си играем с жанровете в музиката, това е нашата същност, разказа вокалистът Жарко Ковачевич

22.08.2019 | 11:15 Редактор: Бойко Димитров

Сръбската група S.A.R.S обещава на феновете грандиозно парти по време на концерта си в София. Бандата ще представи новия си албум пред родните меломани на 29 август на стадион "Юнак".

В "България сутрин" вокалистът на групата Жарко Ковачевич обясни, че грандиозният концерт ще отбележи и 10-годишнината от излизането на първия албум на бандата.

Ковачевич призна, че групата е имала намерение да направи улично представление в София преди концерта, за да промотира новия си албум. За съжаление, повече от членовете на са успели да пристигнат, тъй като работят.

"Новият албум се казва "Глава" и един от синглите вече излезе. В новия албум има всякакви жанрове музика, дори блус и фънк. Това е нещо, което правим през всички тези години. Обичаме да си играем със стиловете и свирим различни жанрове. Това е нашата същност. Празнуваме 10 години от излизането на първия ни албум и се надявам да направим едно хубаво парти", каза той.

Вокалистът на S.A.R.S сподели, че всички в групата са много щастливи от факта, че музиката им се приема толкова радушно в България. 

"Първият път, в който дойдохме в България, бяхме удивени от публиката и от енергията, с която ни заляха. С всеки следващ концерт енергията ставаше все по-силна. Нямаме търпение за концерта на 29 август. За нас е голяма изненада, че толкова хора слушат S.A.R.S", обясни той пред Bulgaria ON AIR.

Вижте повече във видеото!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК