България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Дамян Попов и Жана Бергендорф покориха публиката с новата си песен

Баладата "Едно" разчита на мощни вокали, зашеметяваща визия и любовна лирика

22.04.2019 | 10:15 Редактор: Бойко Димитров
Дамян Попов и Жана Бергендорф покориха публиката с новата си песен

Поп изпълнителите Дамян Попов и Жана Бергендорф пуснаха преди дни първия си дует. Парчето "Едно" е изпълнено с мощни вокали, зашеметяваща визия и любовна лирика. То ни убеждава, че двама души могат да мислят и действат като едно.

В "България сутрин" Дамян Попов разкри, че баладата се възприема много добре от родната публика и само за няколко дни вече има стотици хиляди гледания и споделяния в социалните мрежи. Изпълнителят допълни, че двамата с Жана Бергендорф от доста време са мислили да направят общ проект.

"Във времето много сме си говорили, че се харесваме в професионален план. В един момент се оказа, че тази песен е нашата допирна точка. Музиката и текстът са изключително качествени. Сцената с целувката между нас е много добра. В момента се залага на динамични парчета, дори и аз го правя. Но в крайна сметка, когато нещо е качествено, се одобрява от публиката. Ние сме много доволни от начина, по който се възприе песента. Заложихме повече на изкуството, а не на езика на улицата, каквато тенденция има сега", каза Попов.

Той също така сподели, че заснемането на клипа е било доста трудоемко, тъй като има много сцени, които изискват използването на много техника, в това число и товароподемна.

"За клипа беше наета специална подемна техника, която да издигне Жана на 5-6 метра височина. Бе много трудно за снимане. Любовта те кара да изпитваш много крайни емоции и затова сме оплели в клипа дъжд, слънце, пожар. Много се радвам, че тази песен се възприема толкова добре. Когато правиш качествени неща със сърце, не може феновете да не го забележат и оценят", каза още Попов пред Bulgaria ON AIR.

Вижте повече във видеото!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК