България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

36-часов театрален и кино маратон в НАТФИЗ!

Стартира 15-ото юбилейно издание на традиционното събитие

10.04.2019 | 10:30 Редактор: Василена Василева
36-часов театрален и кино маратон в НАТФИЗ!

Започва петнадесетото юбилейно издание на традиционния 36-часов маратон в НАТФИЗ. На 13 и 14 април студентите ще имат удоволствието да представят публично работата си през отминаващия сезон под формата на представления, прожекции и изложби. Цели 36 часа. Без прекъсване. А входът е свободен.

"Идеята на този маратон е в рамките на тези 36 часа да бъде представен целия ни труд. Очакват се над 4 хил. посетители. А хубавата новина е, че винаги сред тях има такива, които остават от началото до края", споделиха в студиото на "България сутрин" студентите Боян Фърцов и Велислава Кирилова.

На 13 и 14 април билетите за учебните спектакли от игралния афиш на Театър НАТФИЗ през април и май ще се предлагат на цена от 4 лева.

"Програмата на 36-часовия театрален и кино маратон ще включва около 30 представления и открити часове на учебните сцени. Също така и филми на настоящи и завършили възпитаници на Академията, които ще бъдат излъчени в Учебната кинозала", допълниха още Боян Фърцов и Велислава Кирилова.

Харесайте ни във Facebook ТУК.