България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Романтична комедия в стила на "Роди се звезда" изгрява на сцената на "Нов театър"

Диалогът е лаконичен, но смислен, а хуморът – тънък, посочи режисьорът на постановката Клара Армандова

25.03.2019 | 10:15 Редактор: Иван Берберов
Романтична комедия в стила на

Любовната мелодия, качена на крилете на изтънчения британски хумор, ще завладее сцената на "Нов театър" в НДК с пиеса с герои, прототип на филма с Лейди Гага и Брадли Купър "Роди се звезда". 

"Тази пиеса е от авторка, с която лично се познавам. Правила съм други нейни пиеси във Великобритания. Хуморът е много тънък. Зрителят хем се забавлява, хем може да осмисля видяното. В пиесата има изключително малко предписания от автора. Диалогът е лаконичен. Няма много думи, но под тях се крие много. Това е история за любовта и музиката. Посланието е, че има хора, които не са хора на изкуството, но крият в себе си творчески потенциал", обясни режисьорът на пиесата Клара Армандова. 

В студиото на "България сутрин" тя отбеляза, че пиесата прави зрителите съпричастни към една голяма любов, която започва от почти враждебни взаимоотношения. 

"Публиката реагира много емоционално. Между двамата актьори се получи много добра химия. Още утре имаме представление в "Нов театър" от 19:30 ч. След това имаме представления на 12 и 22 април", добави Армандова. 
 
Актьорите Никола Мутафов и Диана Костова споделиха, че в пиесата има най-различни мелодии, които те трябва да пеят, а музиката е в цялото си жанрово разнообразие. 

Харесайте ни във Facebook ТУК