Саудитска Арабия ще налага умерен ислям

Контрабандирал ли е "Булгартабак" цигари в Турция

08.12.2017 | 18:38 Редактор: Зара Паталева
 Саудитска Арабия ще налага умерен ислям

"Не можем да очакваме инвестиции от Саудитска Арабия след посещението на премиера там, тъй като страната е в много тежко икономическо положение“, каза в предаването "Видимо Невидимо“ по Bulgaria ON AIR с Калин Манолов експертът по сигурността Алекс Алексиев. 

Поетът Иван Бързаков припомни своя лична среща със Симеон Кобурготски от 1998 г., на която Симеон нарекъл чичо си принц Кирил и премиера Богдан Филов светци, но през 2005 не отишъл на откриването на мемориал за жертвите на Народния съд. 

Според личните свидетелства на политика Гюнер Тахир в Турция се продават цигари на  „Булгартабак“ на цени от 2 и 3 турски лири (1,20 - 1,80 лв.), което не е възможно, ако не са контрабандни. 

За посещението на премиера Борисов в Саудитска Арабия, за казуса с царските имоти и за доклада на турската служба за борба с организираната престъпност, в който се твърди, че „Булгартабак“ е източник на контрабанда с цигари, ще говорим тази неделя в предаването "Видимо и невидимо" с Калин Манолов. Гледайте ни от 17:30 по Bulgaria ON AIR!