Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Глас от ГЕРБ: БСП се опитва да дестабилизира държавата

Корупцията в България започва още от времето, когато БСП идва на власт без демократични избори, посочи депутатът Спас Гърневски

22.01.2018 | 20:20 Редактор: Велислав Филипов
Глас от ГЕРБ: БСП се опитва да дестабилизира държавата

Опитът от страна на БСП да бъде дестабилизирана държавата точно в момента, когато тече европредседателството, когато страната ни е много стабилна както във вътрешно, така и във външнополитически план, въобще не е в интерес на България. Това подчерта народният представител от ГЕРБ Спас Гърневски.

Според него опозицията от 10 месеца се опитва да се домогне до властта през задния вход, като атакува по всякакъв начин управляващите.

"БСП се опитва да дестабилизира обществото с фалшиви новини и хиляди други изнесени неща, които се случиха от началото на кабинета "Борисов 3". Те осветляват проблеми, които са ползвали през дългите години, когато са доминирали в управлението", уточни Гърневски в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му темата "корупция" трябва да бъде изговорена напълно веднъж завинаги.

"Тези тема не е нито от 9 месеца, нито от 9 години. Корупцията в България започва доста отдавна - още от времето, когато БСП идва на власт без демократични избори", отбеляза той пред Bulgaria ON AIR.

Той е на мнение, че приватизацията е била нужна, но не е трябвало да бъде правена по този корупционен начин.

"За ГЕРБ от началото на 2009 г. гласуват около 80% от хората в България. Обществото видя, че по време на мандатите на партията нещата се променят към добро. Никой не иска БСП в управлението. Суверенът си казва думата", категоричен е депутатът от ГЕРБ.