Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Опозицията искала да убеди обществото, че Патриотите са фашисти

Това са хората, които нямат проблем да се снимат с портрет на Сталин, настоя депутатът от ОП Александър Сиди в "Денят ON AIR"

18.05.2017 | 20:12 Редактор: Тодор Петров
Опозицията искала да убеди обществото, че Патриотите са фашисти

Радвам се, че опозицията успя да намери снимка отпреди 10 години, а не проблем в професионалните качества на зам.-министъра на регионалното развитие Павел Танев. Тези хора се опитват всячески да убедят обществото, че "Обединени патриоти" са нацисти и фашисти. 

Това заяви в предаването "Денят ON AIR" народният представител от "Обединени патриоти" Александър Сиди, коментирайки скандалите около появилите се снимки с нацистки поздрави.

"Това са хората, които загубиха последните парламентарни избори и нямат проблем да се снимат с портрет на Сталин", посочи Сиди, който в същото време разкритикува снимката на Павел Танев.

Според госта на Bulgaria ON AIR, ако една партия е фашистка, то ВМРО никога не би го допуснала в редиците си, тъй като е потомък на български евреи. "Национализъм не означава фашизъм и нацизъм, а означава да обичаш родината си", настоя Александър Сиди. 

Той е убеден, че политическите аргументи на опозицията липсват и по тази причина са се насочили към "черен" пиар. По думите му опозицията иска да дискредитира управляващите, но Сиди подчерта, че няма напрежение между Патриотите и ГЕРБ по казуса с появилите се снимки.

"Европа на либералните движения, които вкараха милиони бежанци, не е Европа, която харесваме. Случващото се не се харесва на европейските граждани, но засега не могат да преборят системата. В крайна сметка това са силните движения, това е пътят на Европа. В този й вид тя няма как да просъществува", каза още Александър Сиди.

Той е на мнение, че военното обучение трябва да бъде патриотично и да обяснява на децата великите победи на Българската армия. По думите му има сериозно недокомплектоване на армията ни. Народният представител подчерта, че трябва да се работи в посока сигурност на българските граждани.