Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Единственият начин за реализация на политиката е решения в общ интерес

Това каза пред Bulgaria ON AIR Велислава Кръстева, директор на пресцентъра на ДПС

07.02.2017 | 20:18 Редактор: Жанета Нейкова
Единственият начин за реализация на политиката е решения в общ интерес

Политиката е взимане на решения в общ интерес, няма друг начин за реализация на тази форма на човешка дейност, смята Велислава Кръстева, директор на пресцентъра на ДПС. В "Денят ON AIR" тя коментира каква е ролята на политическия PR и го изравни по значение с политиката.

Пред Bulgaria ON AIR Кръстева заяви, че политическите партии са формата на представителство, чрез което гражданите реализират своите очаквания, възлагат своите надежди. 

Според директора на пресцентъра на ДПС партията се стреми да води непрекъснат, честен и искрен диалог със своите членове и симпатизанти и допълни, че поведението на движението не се променя по време на предизборна кампания.

"Истината е най-добрата политика. Аз не бих искала и не очаквам да се подведем в ДПС по така наложилото се общо правило на смелото хвърляне на лъжливи обещания", категорична бе Кръстева.

Запитана по какъв начин политическият пиар помага да преведе на правилен език ситуациите в една организация, директорът на пресцентъра отговори, че ДПС е минало през тежка политическа криза, но успя да излезе от нея достойно и да направи каквото е необходимо за запазване на целостта на партията.

За предстоящите парламентарни избори, Кръстева е на мнения, че никой не би могъл да твърди бъдещата конфигурация на управлението, но тя категорично смята, че еднопартийно правителство от тук нататък едва ли ще има.