Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Патриотите отиват на избори единни, щели да обръщат мача

Всички наши структури са изключително мобилизирани, увери доц. Милен Михов от ПФ в "Денят ON AIR"

01.02.2017 | 20:15 Редактор: Тодор Петров
Патриотите отиват на избори единни, щели да обръщат мача

"Обединени патриоти" са единни и влизат пределно мобилизирани в предизборната надпревара. Това увери доц. Милен Михов от Патриотичния фронт в предаването "Денят ON AIR".

"Влизаме в тази кампания като във футболен мач - първото полувреме бяха президентските избори, малко починахме и сега влизаме да обръщаме мача. Изглеждаме единни до степен на скучни. Всички наши структури са изключително мобилизирани", обясни гостът на Bulgaria ON AIR.

Запитан за разнобой в редиците на Патриотите след разнопосочните мнения, предизвикани от изказването на президента Радев в Народното събрание, доц. Михов настоя, че прекаленото концентриране върху реакцията на депутатите не илюстрира това, което става в "Обединени патриоти". 

Гостът в студиото на Кузман Илиев посочи, че след 2,5 г. ПФ е успял да разгърне идеята за обединение и да направи немислимото - Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров да седнат заедно на една маса.

Милен Михов добави, че властта не е самоцел за "Обединени патриоти", които по думите му преди всичко поставят въпросите за доходите и социалната отговорност на държавата. Той оцени назначеното служебно правителство като добро.

"Доволни сме, че премиерът определи купуването на гласове като безобразие, на което трябва да се сложи край", отбеляза Михов.

Той коментира и информацията за пуснатото в продажба "знаме на българските турци", което се предлага от турска фирма през интернет.

"Фактът, че фирма предлага знаме на турците в България означaва, че е в ход това, което каза Ердоган за необятните предели на неговото сърце. Турската агентура в България е изключително широка. Това е опасно и не трябва да се възприема като лъжлива информация", заяви доц. Михов.