Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Юлиан Ангелов: 43-то НС успя да защити националните интереси

Коментар в "Денят ON AIR"

26.01.2017 | 21:54 Редактор: Мария Аладжова
Юлиан Ангелов: 43-то НС успя да защити националните интереси

"Да покажем на българските граждани, че всъщност ние сме алтернативата - не е нито лявото, нито дясното, а патриотизмът, българщината и отстояването на националните интереси".

С такава нагласа се готвят за предстоящите парламентарни избори от ВМРО, коментира в "Денят ON AIR" по Bulgaria ON AIR Юлиан Ангелов.

В днешната отчетна декларация на Народното събрание патриотите са отбелязали няколко точки, които са изпълнили по време на мандата си - сред тях е засилването на охраната по границите на България.

"Ние сме доволни от това, че успяхме да наложим това, което смяташе Патриотичният фронт, че е важно за държавата. Смятаме, че това Народно събрание е сравнително успешно от гледна точка на това, че успя да защити до голяма степен националните интереси и да запази независима българската политика", посочи Ангелов.

На дневен ред за патриотите обаче остава вдигането на минималната пенсия и индексация на всички останали.

"Тук говорим за хората с осигуровки, които имат трудов стаж и имат и годините", поясни Ангелов.

"Някои казват: "Ама те са работили по-малко". Не е така, просто са работил в годините назад и тези години назад във времето така е изчислена системата, че имат по-нисък коефициент и това е несправедливо."

Вижте пълния разговор: