Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Силвия и Теди Кацарови: Задължително е да вярваме в чудеса!

Според тях е тежко, че няма религия в обществото ни

25.12.2019 | 21:05 Редактор: Ивет Арабова

"Задължително е да вярваме в чудеса", каза певицата Силвия Кацарова в студиото на "Денят ON AIR". Дъщеря ѝ - Теди Кацарова пък допълни, че не трябва да е само на Коледа.

"Явно се стараем да бъдем по-добри, започваме да правим добрини, да си правим подаръци. Всички имаме нужда от това", сподели Силвия.

Според Теди Кацарова промяната от комунизма в капитализма е била толкова рязка за обществото, че доста трудно сме я асимилирали.

"Това, че няма религия, е много тежко за нашето общество. Сега е страшно модерно да ходиш на църква, но това не е религия. Не се поучаваме от грешките  - това е генералният проблем", каза още Теди.

По думите на Силвия това са празниците, които ни обединяват, да правим добрини. Тя апелира да не забравяме да се молим за благополучието.

"Научих се всяка сутрин да отправям такава благодарствена молитва за нас и за всички. Не можеш да оцеляваш сам, всички сме заедно тук. Когато си настроен с омраза, неминуемо ти се случва нещо лошо", разкри Силвия в ефира на Bulgaria ON AIR.

Теди бе категорична, че посланието на текста в една песен е много показателно каква ще е тя - за забавление, за тежък период или нещо друго.

Незабравима Коледа за тях е бил празникът преди няколко години, когато били в с. Борима, а Теди и бившият ѝ съпруг подарили на Силвия бяла булонка. 

"Приех, че моята мисия е да карам хората да вярват в чудеса. Не трябва да спираме да мечтаем. Когато мечтаеш, ще дойде това, което желаеш. Ако нямаш мечти, животът е празен", каза още Силвия Кацарова в ефира на Bulgaria ON AIR.

"Догодина си мечтая да завърша албума си. За последните две песни ми се иска да има вдъхновение. Забелязвам, че хората не се уважават. Нека се научим да уважаваме всичко, което сме постигнали", сподели Теди.

Вижте целия разговор със Силвия и Теди Кацарови във видеото!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК