fallback

Може ли район "Сердика" да е интересен за инвеститори?

Тодор Кръстев коментира свършената от него работа

30.10.2019 | 22:14 Автор: Стефанка Митева

Кандидатът за кмет на район "Сердика" Тодор Кръстев коментира в ефира на Bulgaria ON AIR предстоящия балотаж, неговите грешки и за какво още иска да работи в района. 

Според него е можело да има по-силно присъствие в социалните мрежи и всичко, което прави в района трябва да се публикува, за да стига до хората.

"Грешката, която допуснах, е липсата на информация и присъствието в социалните мрежи", коментира Кръстев в предаването "Денят ON AIR". 

Кандидат-кметът смята, че много от неговите опоненти го атакуват с неща, които е изпълнил, но заради липсата на присъствие в социалните мрежи хората приемат тези атаки за истина.   

"Положихме много усилия, за да се получи това нещо. Поставихме много камери за видеонаблюдение, не само в големи трасета, но и в малките райони", коментира Тодор Кръстев във връзка с обновяването на района и частите около Лъвов мост. 

Кръстев коментира и проблема с незаконните постройки. През 2017 година бяха съборени над 40 къщи и са заличени адресите. Мястото е изчистено, но е необходимо и собствениците да поемат ангажимент към земите си, върху които се появяват тези постройки.

"Можем да развием този район, за да е интересен за инвеститори", смята Кръстев. Това може да стане, чрез изграждането на бързи връзки със Северната скоростна тангента.

Целият разговор вижте във видеото!

Харесайте страница ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Денят ON AIR
fallback