Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Защо Сидеров подаде оставка като народен представител?

По този начин той закри предизборната си кампания

24.10.2019 | 22:00 Редактор: Ралица Братанова

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров подаде оставка като народен представител. По този начин той закри предизборната си кампания. Призова Ангел Джамбазки да направи същото и да депозира оставката си като евродепутат.

"Господин Сидеров е депутат без прекъсване досега, но той прави този жест, постъпка, мъжество, характер. Кандидатира се за позиция и гарантира, че няма да излъже хората. Защо? Защото така е редно", коментира кандидатът за общински съветник от листата на "Атака" Петя Кузева в "Денят ON AIR".

Кузева алармира за сигнал на ЦИК, че в Пещера ВМРО са провеждали предизборна агитация на различен от българския език.

Петя Кузева представи и програмата на партия "Атака".

"Край на гей парадите, край на паяка, който ви вдига колите. Безплатни часове за "синята" и "зелената" зона, безплатен транспорт за всички пенсионери и ученици, 3 пъти намаляване на таксите за парно на многодетни семейства. Ревизия на бюджета и пренасочване към кварталите. Край на поръчките към частни фирми", обяви кандидатът за общински съветник пред Bulgaria ON AIR.

Тя обясни, че пари за тези неща могат да се намерят, като не се дават 200 млн. лева на частна фирма за почистване на София и 500 млн. лева за ремонти.

"Атака" е от малкото партии с ясна програма и план от самото си създаване. Точките ни никога не са се променяли. Имаме много качествени хора", категорична бе Кузева.

Гледайте видеото с целия разговор.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК