Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Славчо Атанасов: Управлението е стабилно въпреки скандалите в ОП

Местните избори са най-важните у нас, подчерта Славчо Атанасов

11.09.2019 | 20:41 Редактор: Василена Василева

Пореден скандал в семейството на патриотите, след като Волен Сидеров поиска името "Обединени патриоти" да бъде заличено. Председателят на "Атака" и част от депутатите от политическата група бяха изключени, а други напуснаха сами. Затова Сидеров смята, че обединението вече не е валидно. Според Валери Симеонов и Красимир Каракачанов обаче основания за официален политически развод между тримата няма.

"Въпреки скандалите в "Обединени патриоти" управлението е стабилно. Доверието към една партия се вижда по време на избори. Всяка такава има право да формира своя собствена политика. За да успееш обаче, е необходимо да намериш баланса", коментира в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от НФСБ и кандидат за кмет на Пловдив Славчо Атанасов.

Той отбеляза, че случващото се се дължи на евроизборите през месец май.

"Трите формации трябваше да се явим заедно на тези избори. Тогава безспорно щяхме да пожънем успех. За съжаление излязохме отделно и това не се случи. А поведението на депутатите от "Атака" беше недопустимо. Най-вече на лидера на партията Волен Сидеров", подчерта гостът в студиото на Ганиела Ангелова.

Пред Bulgaria ON AIR Славчо Атанасов бе категоричен, че най-важното за една политическа сила е участието ѝ в избори. А местният вот бил най-важният в България.

"Навсякъде по света общините имат изключително сериозна автономия. И когато те са силни поотделно, тогава и местната власт е силна, както и цялата държава", каза още депутатът от НФСБ.

Харесайте страница ни във Facebook ТУК