Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Гарелов: Предизборната кампания започна по-рано от очакваното

Инициативният комитет на Манолова трябва да е от хора, чиито интереси защитаваше, обясни той

27.08.2019 | 20:22 Редактор: Юлия Христова

Софиянци, които винаги са подкрепяли дясното, не се ръководят от онова, което им кажат и затова е много възможно Йорданка Фандъкова да не бъде следващ кмет на столицата. Това каза в предаването "Денят ON AIR" журналистът Иван Гарелов по повод предстоящите кметски избори в края на октомври. 

По думите му, ако екипът на омбудсмана Мая Манолова се обърне към обикновените софиянци, може да разчита на много повече подкрепа. 

"В политика се гледат интересите. Ясно е, че София е била винаги дясна крепост и е дала началото на много политически кариери", припомни той. 

Пред Bulgaria ON AIR събеседникът посочи, че предизборната кампания е започнала много по-рано отколкото се очакваше. Според него игрите между ръководните политически дейци са само временно притихнали.

"Процесът на пречистване на БСП тепърва ще продължи. Ако БСП не подкрепи Мая Манолова, тя предварително ще загуби вота", посочи още Гарелов и допълни, че според него инициативният ѝ комитет трябва да е съставен от хората, с които е работила, чиито интереси е защитавала.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК