Ицо Хазарта: Хората трябва да разберат, че няма спасител

"Повечето не задават въпроси, а искат да си кажат, да се оплачат", каза кандидатът за депутат от "Продължаваме промяната"

28.03.2023 | 19:53 Редактор: Михаела Димитрова
Ицо Хазарта: Хората трябва да разберат, че няма спасител

Опитваме се да обясним на хората, че когато не гласуват, "злото" побеждава. Това каза в Бургас кандидатът за депутат от "Продължаваме промяната - "Демократична България" Христо Петров. Той, заедно с водача на листата на обединението в Бургас Константин Бачийски, се срещнаха с граждани.

"Повечето хора не задават въпроси, а искат да си кажат, да се оплачат - предимно от цените. Инфлацията се случи в цяла Европа. В България се усети доста силно, защото държавата ни в продължение на 12 години е най-бедната в ЕС", посочи Петров.

"Хората трябва да разберат, че няма спасител. Успехът може да се случи, когато всеки от нас направи това, което е по силите му за да вървят напред нещата, а не да отиват в джобовете на 20 човека в държавата", коментира Петров, цитиран от БТА.

Константин Бачийски изрази надежда, че народът е осъзнал, че от парламентарно представените партии, които имат реален шанс да продължат напред, обединението е единственото, което мисли за хората.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)